Galerij
Trouwringen

Maak voor hem of haar die ene speciale ring!

Maak je trouwdag nog specialer door je aanstaande de ring te geven die je zelf met veel liefde hebt gemaakt. Hoe bijzonder is het om elkaar die zelfgemaakt trouwring over de vinger te schuiven - een blijvend zichtbaar en tastbaar symbool van jullie band met elkaar. En door ze zelf te maken worden jullie trouwringen persoonlijk, bijzonder en uniek!

Hoe dat gaat? Allereerst zoeken we samen naar het gewenste model. Dat kan een bestaande trouwring zijn, maar we kunnen ook iets anders, iets speciaals ontwerpen. Op basis van het uiteindelijke model maken wij een prijsopgave. Doordat bij ons alles handgemaakt wordt, kunnen wij variëren met de breedte en dikte van de ringen en de prijzen daarop aanpassen. Nadat jullie je keus hebben bepaald, plannen we een dag om de ringen te maken. Die duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Die dag is speciaal voor jullie. Wij zorgen voor wat lekkers bij de koffie/thee en voor een luxe broodjeslunch. Onder deskundige leiding en met hulp van goudsmid Lianne maken jullie die dag de trouwringen voor elkaar. Daarbij komen alle facetten van het maken van een ring aan bod. Op het einde van de dag zijn jullie trouwringen in de basis klaar. Daarna werken wij de ringen perfect af, zetten we eventueel steentjes, graveren we de ringen en laten we ook een keurmerk plaatsen.
Dan is het moment aangebroken dat jullie vol trots de ringen kunnen komen ophalen - altijd weer een mooi en bijzonder moment. Jullie aanstaande bruiloft krijgt hierdoor meteen al een speciaal tintje.

“Zal wel erg duur zijn?”, is de veelgehoorde vraag. Dat is het dus niet......

De prijs bestaat uit twee componenten, de maakdag en de ringen zelf. De kosten voor de unieke dag zijn 200 euro. De kosten voor ringen zelf worden voornamelijk bepaald door het ontwerp; het edelmetaal en de maten van de ringen. Omdat wij een atelier zijn en geen winkel met voorraad, kunnen wij de prijzen van de ringen laag houden en kunnen wij het totale pakket voordelig aanbieden. Overtuig jezelf en vraag om onze vrijblijvende prijsopgave. De meeste trouwringen zitten bij ons tussen de 1000,-- en 1600,-- euro. Dat is voor 2 gouden ringen en incl. de maakdag.

 

Zijn jullie wel op zoek naar unieke trouwringen maar is zelf maken geen optie? Geen probleem, want wij kunnen natuurlijk óók de ringen voor jullie maken. De aanpak is hetzelfde, alleen zonder die bijzondere maakdag.
De beslissing of jullie wel of niet de ringen voor elkaar wil maken hoeven jullie ook niet meteen al te maken. Dat mag ook pas ná de prijsopgave.

Meer weten of een vrijblijvende afspraak maken? Mail of bel ons:
info@jeeco-trouwringen.nl of 06-28254548 – 06-54314785.

 

Ervaringen
wat een geweldig concept

Beste Lianne en Andre Heel erg bedankt voor de leuke dag. Wij vonden het heel bijzonder om onze eigen trouwringen te kunnen maken. Wat een geweldig concept en wat hebben jullie er voor ons een fantastisch weekdn van gemaakt. Als we naar de ringen kij..
Lees meer..