Galerij
Ervaringen

Beste Lianne en Andre Heel erg bedankt voor de leuke dag. Wij vonden het heel bijzonder om onze eigen trouwringen te kunnen maken. Wat een geweldig concept en wat hebben jullie er voor ons een fantastisch weekdn van gemaakt. Als we naar de ringen kijken zullen er onwijs leuke herinneringen boven komen. Nogmaals onwijs bedankt. !

Lianne en Andre Het was een bijzondere ervring; smelten, walsen, polijsten etc. Bedankt daarvoor. Jullie input en bereidwilligheid heeft bijgedragen tot een resultaat waar we ontzettend enthousiast over zijn. We hebben genoten en zien door deze dag nog meer uit naar onze trouwdag. Jullie zijn geweldig !!

Beste Lianne en Andre Bedankt voor een mooie ervaring. Zelf onze trouwringen maken! Wat een gave manier om onze bruiloft extra speciaal te maken. Dank voor de gastvrije ontvangst, lekkere lunch en een gezellige dag ! We zullen nog vaak aan dee leuke dag terugdenken met deze mooie ringen aan onze vingers.

Beste Lianne en Andre Bedankt voor de leuke dag. Het was een unieke ervaring om de ringen zelf te maken. De ringen zelf maken geeft een persoonlijke tint aan de ringen. We hebben veel gelachen en we vinden de ringen mooi en precies hoe we het ons hadden voorgesteld. We zijn benieuwd hoe ze er uit zien als je de ountjes op de i hebt gezet. Bedankt voor de gastvrijheid.

Beste Lianne en Andre Wij willen jullie ontzettend bedanken voor deze dag. Wat speciaal om dit met jullie te kunnen en mogen doen. Het was ontzettend spannend maar het resultaat is echt fantastisch. Dank jullie wel voor jullie gastvrijheid en tijd. Het was super !!! veel groetjes

Lieve Lianne en Andre Wat een geweldige leuke ervaring om van al ons eigen goud een nieuwe trouwring te maken! Wij kunnen ons geen leuker en originelere manier bedenken dan om je eigen creativiteit te laten zegevieren. Samen met jullie enthousiasme, positiviteit en gezelligheid hebben we ontzettend genoten van deze bijzondere dag. Bedankt !

he hallo Wat een ontzettende leuke dag hebben wij gehad. Wij vonden het een geweldige ervaring. Geduld om alles uit te leggen. Gezellig te kletsen en een lekkere lunch. Wij hopen dat jullie dit nog lang doen en nog meer mensen er van mogen genieten.

Beste Lianne en Andre Bedankt voor de fijne dag. Heel leuk om creatief bezig te zijn en zo je persoonlijke droomring te maken. Bijzonder dat dit zo kan. Ook was het gewoon heel gezellig met jullie en de lunch was heerlijk. Wij zullen nog vaak aan jullie denken, bedankt!

Beste Lianne en Andre Bedankt voor deze leuke en leerzame dag! Onze zelf gemaakte trouwringen gaan onze trouwdag extra bijzonder maken. Dankzij jullie begeleiding hebben wij de ringen kunnen maken die we graag wilde. Nogmaals bedankt !

Beste Lianne en Andre Heel erg bedankt voor dee te gekke dag ! Het was erg leuk, leerzaam en super gezellig. We hebben veel geleerd. Het is bijzonder om je eigen ring zo te zien groeien. Heel gaaf om dit zo te kunnen doen. Volledig verzogd en een super lunch!

Beste Lianne en Andre Wij willen jullie enorm bedanken voor dit zeer leuke weekend. Eerst genieten van de overnachting, daarna onder jullie begeleiding werken aan de ringen die we de rest van ons leven gaan dragen. Een weekend wat we nooit gaan vergeten. Nogmaals dank voor de hartelijke hulp en ondersteuning. Bedankt

Beste Lianne en Andre Wij willen ontzettend bedanken voor deze unieke ervaring en dag. Ondanks het moeilijke ontwerp en dus uitdaging hadden de ringen niet mooier kunnen worden/zijn dan dat ze nu zijn. We voelden ons zeer op ons gemak, mede door jullie positiviteit en gastvrijheid. 

Beste Lianne en Andre Bedankt voor de leuke dag. Met enige aarzeling begonnen aan de dag of het reslutaat zou wordn wat we in gedachten hadden. We hadden een idee, maar dan....dankzij jullie hulp en uitleg is het zeker geworden wat wij wilden en zijn we blij en trots op het resultaat !!! Dank hiervoor.

Wat een geweldige ervaring was dit ! Samen met jullie hebben wij prachtige trouwringen gemaakt wat vooraf onmogelijk leek hebben we hier verwezenlijkt. Een ring die je nergens anders vindt. Onwijs bedankt voor jullie kennis en kunde en de geweldige service! Het was een prachtige dag ter voorbereiding op ons huwelijk.

Hartelijk dank voor de vriendelijke ontvangst en de begeleiding van onze goudsmeedkunsten. Zelfs iemand met twee linker handen kan bij jullie zelf een mooie trouwring maken !

Lieve Lianne en Andre Komen we hier met hele andere ideeen binnen en gaan we met een veel persoonlijke en schitterend ontwerp de deur uit ! Gemaakt door de allerliefste ! Super blij mee. Het resultaat, de visie, de filosofie EN een super gezellige dag gehad en lekker gegeten. Bijna jammer dat we maar 1 keer gaar trouwen.

Beste Lianne en Andre Onwijs bedankt voor de gastvrije ontvangst. We vonden het super leuk om bij jullie onze ringen tot stand te laten komen. Echt heel erg leuk om te zien wat er allemaal mogelijk is. En jullie hebben ons heel erg veel geholpen met onze ideeen (of het gebrek eraan ha ha). De lunch was super en we waren ook heel erg blij met de heerlijke overnachting. Nogmaals super bedankt !!!

Lianne en Andre Super bedankt voor deze leuke en originele ervaring. Heel bijzonder om zelf gemaakte ringen te hebben met heel veel waarde voor ons !! De lunch was heerlijk. Liefs

Lianne en Andre Hartstikke bedankt voor deze super gave ervaring! Van de eerste contacten, de ontwerpafspraak, de luxe overnachting en de ontvangst tot aan de maakdag met daarbij ook nog een heerlijke lunch. We vonden het spannend want we zijn niet gewend om met onze handen te werken maar weten zeker dat we hierdoor met een speciale blik naar onze ringen zullen blijven kijken. Veel liefs

Lianne en Andre WOW ! Wat een super dag en een super ervaring. Wat een resultaat. Het was vandaag net een reis. Na het eerste gesprek kwamen we tot het ontwerp van onze ringen. En vandaag werden ze stap voor stap werkelijkheid. De overnachting en heerlijke lunch maakte het helemaal compleet (oh en de bubbels) Heel erg bedankt. Het was gewelding !

Beste Lianne en Andre Blij verrast met dit mooie concept voor het maken van onze trouwringen! Het maken van het ontwerp met jullie verliep fijn waarbij we onze eigen touch konden  toevoegen tot iets moois en uniek! We hebben een fijne en gezellige maakdag met jullie gehad. De lunch was heerlijk en de sfeer goed. Bedankt voor deze kans en ervatring. We zijn erg blij met het resultaat. Ontzett

Lieve Lianne en Andre We hebben een super leuke zaterdag gehad bij jullie. Het was erg spannend vooraf en een leuke uitdaging vandaag. We hebben sowieso veel bijgeleerd( hoe je van zo'n kleine plaatsjes naar een mooi eindresultaat kan gaan) onder gezellige begeleiding. Ook de lunch heeft erg gesmaakt! Bedankt voor de gastvrijheid en het aangename gezelschap. Warme groetjes Peter en Sofie

Beste Lianne en Andre We hebben heel erg genoten van de maakdag. Het was in het begin een hele toer om de te walsen en in de juiste lengte en dikte te krijgen maar het is helemaal goed gekomen. Alles was goed verzorgd en we hebben ook heel erg genoten van het hele proces. Bedankt voor jullie gastvrijheid en de goede zorgen. We kijken heel erg uit naar het eindresultaat. Het was een TOP dag !

Andre en Lianne Nu moet ik heel hard gaan proberen iets origineels op te schrijven. Zoals jullie misschien al gemerkt hebben, keek ik erg uit naar deze dag! een beetje schuren, boren, buigen en frasen, dat is wel aan mij bestedd. We wisten alle 4 van te voren niet helemaal hoe ons ontwerp zou uitpakken maar uiteindelijk kunnen we niet wachten tot we de ringen daadwerkelijk kunnen dragen. Dat we d

Beste Andre en Lianne wat een super ervaring om onze trouwringen bij jullie te mogen maken. We hebben een leuke dag gehad ondanks de kramp in de vingers ha ha. Lianne heeft ons super begeleid en we hebben een heerlijke lunch gehad van Andre. De overnachting was geweldig! Zeker iets om met blijdschap aan terug te denken. We verheugen ons om de ringen te komen ophalen. groeten Davy en Milou

Beste Andre en Lianne Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid en alle luxe die we ontvangen hebben. We zijn nu al heel erg blij met het resultaat. We kunnen niet wachten om ze mee te nemen. liefs Matthijs en Evy

Beste Andre & Lianne Heel hartelijk dank voor de leuke dag! En natuurlijk voor de overnachting in het hotel en de lekkere lunch. Het resultaat is nu al mooi, maar we zijn heel erg benieuwd naar het eindresultaat. Liefs Wouter en Lianke

Lieve Lianne en Andre In een woord geweldig! Super ervaring ! Mooi om aan elkaars ring te werken. Heel bijzonder om de ringen van onze opa's zelf te zien omsmelten en bewerken! En super geregeld met de overnachting in het hotel en de personal touch. En vandaag weer met een super leuke en gezellige en lekkere lunch. Een dag om nooit te vergeten!

Beste Lianne en Andre Graag willen we jullie bedanken voor de ontzettend leuke dag. Heel waardevol om een hele dag samen aan onze trouwringen te kunnen werken. Super hoe alles geregeld was. Dat begom met onze eerste kennismaking op de trouwbeurs, vervolgens onze ontwerp afspraak. Een heerlijk nachtje weg in een goed hotel, lekker ontbijt en een heerlijke lunch verzorgd door Andre. Bedankt voor al

Het begon op de beurs in Den Bosch, meteen enthousiast over jullie concept. Geduldig en professioneel hebben jullie ons geholpen met het ontwerp. Daarna onze maakdag gepland met vooraf een heerlijke hotel overnachting. Wat een luxe ! En daarna heerlijk genoten van jullie gastvrijheid en gezelligheid bij deze maakdag. Wat een fantastische ervaring !! Super bedankt en - met de fles Cava- proost op j

Lianne en Andre WOW ! Wat een fantastische dag hebben we bij jullie gehad. We willen jullie bedanken voor de mooie ringen en de gastvrijheid. We kijken nu al uit naar het eindresultaat.  

Beste Lianne en Andre, Bedankt voor de ontzettend leuke en leerzame maakdag met een super resultaat ! We zijn er nu a heel blij mee.

Lianne en Andre Bedankt voor de leuke dag vandaag! Hwt was bijzonder om te zien hoe we van een klein staafje een mooie ring konden maken. We zijn benieuwd naar het eind resultaat. Hopelijk geeft ons ingewikkelde ontwerp niet teveel gedoe.

Lianne en Andre, Bedankt voor de gezellige maakdag! Zo twee maanden voor de bruiloft is dit een ervaring die we niet zullen vergeten. Nu hebben we onze eigen gemaakte en unieke ringen voor 29 april. Andre bedankt voor de heerlijke lunch en Lianne jou willen we bedanken voor je hulp bij het maken van de ringen. Het gezellig kletsen over voetbal was ook leuk voor Michael. De overnachting was super

Valentijsdag en dan zo'n bijzonder project ! Wat hebben we er van genoten en ook elkaar hebben we weer een beetje beter leren kennen. Wij willen jullie onwijs bedanken voor jullie begeleiding tijdens deze mooie reis naar prachtige trouwringen! Wij zijn nu al benieuwd naar het eind resultaat....Liefs !

Lianne en Andre Een fantastische ervaring om iets te creeren van niets naar twee prachtige ringen in de voorbereiding naar onze mooiste dag. We kregen de kans om de ring van een dierbare onderdeel te maken van ons teken voor onze liefde. Heel hartelijk dank!

Lianne en Andre Ontzettend leuke dag gehad! Leuk om zo samen te werken aan twee prachtige ringen. Dank jullie wel !

Beste Lianne en Andre We hebben genoten vandaag . Heel speciaal om onze eigen trouwringen met elkaar en voor elkaar te maken. We hebben veel lol gehad, vooral ook omdat deze dag met jullie door hebben gebracht. Dank voor jullie gedulde en enthousiasme !

Lianne en Andre Super leukom zelf onze trouwringen (mee) gemaakt te hebben. Hoewel we nog even moeten wachten tot ze echt af zijn, kunnen we al trots zijn op de ringen die gemaakt zijn. Bedankt voor alle hulp en de leuke, fijne en gezellige dag met een heerlijke lunch !

Beste Lianne en Andre Wat zijn wij een leuke ervaring rijker ! Een superstel. Lekkere lunch, heerlijk hotel en natuurlijk het belangrijkste fantastische zelfgemaakte ringen ! Het eindresultaat blijft nog een verrassing, maar wij hebben alle vertrouwen in jullie dat dit helemaal goed komt. Een heerlijk en goed verzorgde dag waarop we samen creatief bezig zijn geweest !! Liefs Merijn en Astrid

Beste Lianne en Andre Heel erg bedankt voor het meedenken, het geduld, de ontspannen sfeer en de persoonlijke begeleiding tijdens onze maakdag. Ook het totaalconcept incl overnachting, lunch en presentje waarderen wij erg. Hetgeen waar het om gaat, de ringen, zijn ook precies zoals we in gedachten hadden. Dus kortom, bedankt ! Groetjes Patty en Erk

Lieve Lianne en Andre, Super bedankt voor deze leuke maakdag ! We hebben genoten van het maken van de ringen en de heerlijke lunch. Zo ook de heerlijke overnachting in het hotel. Wij blijven nog een nachtje !!. Liefs Bert Jan en Adina

Lianne & Andre, Allereerst bedankt voor het heerlijke nachtje weg. Vandaag een speciale maakdag gehad waarin we een begin hebben gemaakt voor onze trouwringen die we ons hele leven zullen dragen. Bedankt voor deze leuke ervaring. Alle succes voor de toekomst (en voor de afwerking vann de ringen), Groetjes Anne en Ben

Bedankt voor de leuke en bijzondere dag. Het ziet er nu al super mooi uit en we zijn beneiuwd naar het eindeindelijke resultaat. Jop en Maartje

Andre en Lianne, wat een bijzondere dag ! Bedankt voor de gastvrijheid. We zijn nu al erg blij met het resultaat ! Groeten, Robin en Samantha

Beste Lianne en Andre, Ontzettend bedankt voor deze leuke ervaring. Een leuke gezellige dag met een mooi eindresultaat. deze ringen zullen een mooie verzegeling zijn van een mooie bruiloft en gelukkig huwelijk ! Bedankt en groetjes, Paul en Rsanne

Beste Lianne en Andre, Bedankt voor deze bijzondere ervaring. We hebben genoten van de overnachting, de lunch en de superleuke maakdag. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat, maar daar hebben we alle vertrouwen in dat het prachtig wordt. Groeten Hakan en Merel (van dezelfde ringmaat)

Heerl erg bedankt om zo iets persoonlijks nog persoonlijker te maken. We hebben enorm genoten van de overnachting en de maakdag. Alles was TOP geregeld. Hartelijke groeten, Danny en Madelon

Lianne en Andre, Heelerg bedankt voor deze leuke en gezellige dag. We vonden het een erg leuke ervaring en hadden het voor geen goud willen missen. Erg goed verzorgt ook de dag en de lunch. Alles even netjes en lekker. Bedankt voor de gastvrijheid en ik denk dat we nog weleens terug zullen komen, zilveren ring makenvoor moederdag oid.. We zijn benieuwd naar de laatste afwerking. Liefs Marjolein en

Lianne en Andre, Bedankt voor deze super unieke ervaring. We zullen jullie zeker aanraden bij anderen. Veel succes ! Pascal en Wendy

Allebei heel erg bedankt voor de leuke en leerzame dag! We vonden het leuk om te doen en voor een handmate ring voor een speciale dag, was deze dag al een super begin van een mooie toekomst. Hartelijk dank voor alles ! De lunch was heerlijk. Martijn en Kirsten

Beste Lianne en Andre, Bedankt voor het mee ontwerpen en het maken van onze zeer bijzondere trouwringen. We denken nog lang terug aan deze gezellige dag met spanning en een prachtig eind ! Jurgen en Anne

Hallo Andre en Lianne, heel erg bedankt ! Het was super gezellig en een ervaring om nooit te vergeten ! Wouter en Edith

Bedankt voor de mooie en leerzame dag. We hebben erg genoten en zijn benieuwd naar onze ringen. Stef en Nadia

Allebei ontzettend bedankt voor deze leuke, spannende dag ! We vinden de ringen nu al mooi, moet je nagaan hoe ze eruit zien als ze helemaal klaar zijn. Bij mij moeten er nog wel steentjes in ! Glimmen maar ! We zijn heel benieuwd. Dikke knuffel van George en Naomi

Andre en Lianne Heel erg bedankt voor deze super leuke en creatieve dag! Wij vonden het erg leuk om te doen, zelf mee helpen aan onze trouwringen. Het was een tot in de puntjes verzorgde dag! Nogmaals bedankt. Liefs Ruud en Jorna

Lianne en Andre Heel erg bedankt voor deze unieke ervaring! Gaaf om te zien hoe een ontwerp in ons hoofd, op papier steeds meer werkelijkheid wordt. De lunch was heerlijk! Jullie hebben goed meegedacht met onze wensen. Fijn. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. Groetjes Willem en Michelle

Lianne & Andre Wat zijn wij blij dat we bij jullie zijn uitgekomen om onze ringen te maken. Dagen afgeteld en vandaag was het zover! Genoten, gelachen, gekletst en gerealiseerd dat we echt gaan trouwen !! Fijn dat jullie nu al deel uitmaken van onze bijzondere dag. Dank voor de goede zorgen. Lieve groet Robin en Miriam

Hoi Lianne en Andre Glimlachend schrijven wij ons bedankje. Jullie hebben ons naast onze mooie ringen, een mooie ervaring rijker gemaakt. Het eindresultaat blijft nog even een verrassing maar wij hebben het volste vertrouwen in jullie kunnen, toewijding en passie. En de kers op de taart was het hotel, de lunch en het gezellige lachen de hele dag. Bedankt ! Danny en Linda

Beste Lianne en Andre Ontzettend bedankt voor het meedenken, de luxe overnachting, de lekkere lunch en vooral ook de gezellige maakdag! Dankzij jullie hulp worden onze trouwringen ontzettend mooi, persoonlijk en met veel emotionele waarde! Wij zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. Heel erg bedankt, een onvergetelijke ervaring. Groetjes Paul en Susan

Lieve Lianne en Andre Wat een ontzettend leuke en gezellige dag hebben we gehad. Dank daarvoor! We hebben ontzettend genoten en zijn super trots op de ringen die we, met jullie hulp, hebben doen ontstaan. Nu al een mooi stukje herinnering voor ee dag die nog moet komen. Liefs Cindy en Dolf

Dag Lianne en Andre Het ontwerpen en maken van je eigen trouwringen is uniek! Alles wordt hierdoor een stuk persoonlijker. Bedankt voor de leuke dag en de gastvrijheid. We zijn benieuwd naar het eindresultaat. Groetjes Daphne en Paul

Lieve Lianne en Andre, Heel graag wilde wij onze eigen ringen ontwerpen en dat jullie dit waar kunnen maken vonden we zo geweldig. We hebben een super leuke en gezellige en vooral een hele ervaring erbij met deze dag. Super tof en het leukste van al is, er zijn geen andere paar ringen als die van ons. We zullen jullie zeker adviseren. Een goed verzorgde dag. :) Succes en heel veel geluk verder .

Lianne en Andre, Wat hebben wij genoten!!! Gister super ontvangen in het hotel waarna we vandaag helemaal zen konden beginnen aan onze trouwringen. Vol enthousiasme zijn we aan de slag gegaan, ondersteund door jullie professionele, onwijs gastvrije, grappige en ook af en toe wel serieuze begeleiding. De lunch was heerlijk. Andre, je bent een goede gastheer. Nu aan het einde van de dag zien we dat

Lianne en Andre, Wat een leuk stel zijn jullie !! Heerlijk mogen bouwen aan onze nieuwe toekomst. Wat een leuke dag om samen met jullie onze ringen te mogen maken ook al was het ontwerp lastig. Wij zien uit naar het eindresultaat! Nogmaals bedankt voor jullie inzet. Willem en Helma

Lianne en Andre, Bedankt voor de fijne dag en lekkere lunch! Het was een hele bijzondere ervaring en we kunnen niet wachten om het eindresultaat te zien. Liefs Frank en Marielle

Hoi Lianne en Andre Bedankt voor de leuke en gezellige dag! Een extra herinnering die we zullen hebben aan onze bruiloft. groetjes Bert en Mieke

Hoi Lianne en Andre Bedankt voor de super leuke dag. Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat maar dat gaat helemaal goed komen. Wat jullie aanbieden, lunch en overnachting is helemaal geweldig. We zullen nog lang aan deze dag terugdenken !! Liefs Ton en Maaike

Hej Lianne en Andre Bedankt voor de leuke dag! Van een "lelijke oude zegelring" naar twee mooie trouwringen. We zijn benieuwd hoe ze straks in het echt staan! Vast net zo mooi als nu. Liefs Jasper en Priscilla

Hoi Andre en Lianne Wat een super leuke dag hebben wij gehad ! Heel tof hoe jullie ons begeleidt hebben bij het maken van ons 'tastbare bewijs van onze verbintenis'. Hartelijk bedankt voor deze ervaring en de onvergetelijke lunch.

Hoi Lianne en Andre, Wat een geweldige ervaring ! Het staafje goud waar we mee begonnen zijn, is niet meer te herkennen. Bedankt voor deze dag en de hulp. We zijn heel nieuwsgieriig naar het eindresultaat.

Beste Lianne en Andre Wat een geweldige dag. Onze trouwringen voor het leven mogen maken voor elkaar; wat een mooie symboliek. We voelden ons erg op ons gemak bij jullie. Geweldige gastvrijheid en professionaliteit maakten deze dag compleet. Hierbij mogen we natuurlijk de heerlijke lunch niet ongenoemd laten. Het was fantatisch !! We kijken erg uit naar het eindresultaat. hartelijke groet.

Beste Lianne en Andre Dank jullie wel voor deze leuke en unieke ervaring !! We vonden het geweldig om zelf elkaars ringen te maken.

Hoi Lianne en Andre, Wat was dit leuk om te doen !! Geheel volgens verwachtingen. Leuk, gezellig, spontaan en dat tikje bijzonderheid. Dit zal on nog lang heugen. Dank jullie wel.

Hallo Andre en Lianne, Bedankt voor de leuke , gezellige en leerzame dag! Ontzettend bijzonder op deze manier een persoonlijke touch te geven aan onze trouwringen. We hebben er mooie herinne'ringen' aan over gehouden! Liefs van...

Hoi Lianne en Andre, Hartstikke bedankt voor deze onwijs gave dag! Spannend, leuk, gezellig en leerzaam om samen met jullie ons ontwerp tot een echte ring te laten groeien. Van een staafje tot een mooie trouwring. We hebben een hele mooie dag gehad en het past in het plaatje dat wij hebben van hoe we tot onze trouwdag gaan komen...

Hoi Lianne en Andre Bedankt voor de leerzame en gezeliige dag waarbij we onze eigen unieke trouwringen hebben gemaakt. We vinden de gedachte van een unieke en eigen gemaakte trouwring super mooi en zullen het dan ook zeker verder vertellen. Ook bedankt voor het eerlijk en goed meedenken t.a.v. het ontwerp. Tenslotte bedanken wij jullie voor de heerlijke hotelovernachting en voortreffelijke lunch

Andre en Lianne, We hebben een geweldige dag gehad, onwijs bedankt ! Samen met jullie hebben we echt ONZE trouwringen kunnen maken. We wensen jullie heel veel succes met jullie zaak. We kijken uit naar het eindresultaat.

Lianne en Andre Heel hartelijk dank voor de geweldige dag waarin we onze unieke trouwringen maakten. Het was een super ;euke ervaring die we niet snel zullen vergeten! Ook bedankt voor alle service die jullie bieden. We zullen veel reclame maken :)

Beste Lianne en Andre Heel erg bedankt voor deze onvergetelijke dag ! We hebben genoten om onze trouwringen te zien groeien van een staafje goud tot ons droom ontwerp. Hartelijke groetjes 

Lieve Lianne en Andre Bedankt voor alle gezelligheid, goede nacht, lekker ontbijt, smaakvolle lunch en vooral voor onze prochtige trouwringen waar wij de rest van ons leven samen heel veel plezier van zullen hebben ! Een ervaring die heel bijzonder is. Heel veel werkplezier samen.

Beste Lianne en Andre Een kennismaking en gesprek op de trouwbeurs bij Fletcher Hotel Erica in Berg en Dal is geeindigd in een heel bijzondere ervaring; samen met jullie onze trouwringen ontwerpen en maken! Wat een geweldig en bijzonder concept. Wij bewonderen jullie gastvrijheid en vakmanschap. Ook de lunch was heerlijk.Dat wij als erste onze verlovingsring hebben meegenomen in het ontwerp is ee

Bedankt voor de gezellige en creatieve dag. We vonden het erg leuk om onze trouwringen samen met jullie te ontwerpen en te maken. Erg Bijzonder !!

Zo bijzonder om onze trouwringen met jullie te ontwerpen en te maken. Een geslaagde dag, heerlijke lunch en vooral heel speciaal om zelf de ringen tot stand te zien komen ! Hartelijk bedankt voor alles.

Lianne en Andre, Bedankt voor deze leuke, gezellige en leerzame dag. Erg leuk om te ervaren en bij te dragen aan het proces van onze eigen trouwringen. PS En de lunch was erg lekker.

Dag Lianne Hartelijk dank voor deze speciale en bijzondere dag. We hadden de hoop op 2 mooie trouwringen, maar dankzij jou zijn ze boven verwachting gelukt. Ze zijn prachtig !

Beste Lianne en Andre We zijn heel blij dat we bij jullie tercht zijn gekomen ! Wat een ontzettend bijzondere en mooie ervaring. Het duurt nog wel even voordat we de ringen mogen dragen, maar nu hebben we het al een beetje mogen ervaren. Als we straks getrouwd zijn hebben we ook een mooi aandenken aan jullie en een mooie en gezellige dag! Dank jullie wel voor alles !!!

Lianne en Andre Wat een super leuke en bijzondere dag hebben jullie ons gegeven. We zijn hier met het idee gekomen om ringen te maken, maar het zijn unieke kunstwerken geworden. Heel erg bedankt voor alle goede zorgen en deze fantastische dag

Beste Lianne en Andre Het is een bijzondere onvergetelijke ervaring om elkaars trouwring te maken ! Het was een gezellige en goed verzorgde dag met jullie. We zijn benieuwd naar het geheel afgewerkte resultaat. Bedankt voor alles !

Lieve Lianne en Andre Dank jullie wel voor deze onvertegelijke dag. Deze toevoeging aan onze trouwringen in onbetaalbaar ! Verder vonden we het heel leerzaam om het proces van het maken van de ringen van dichtbij te zien en daaraan deel te nemen. Heel erg bedankt. Liefs Claire en Gabriel

Beste Lianne en Andre een dag vol beleven, observeren,leren, oefenen, stuntelen, lachen en smullen. We hebben genoten. Dank jullie wel. Lieve groeten  Joyce en Marijn

Lianne en Andre, Erg bedankt voor deze mooie ervaring. We vonden het erg leuk en gezellig. Tevens genoten van de kei lekkere lunch. Super leuk concept. Heel veel succes in de toekomst. We kunnen niet wachten tot onze ringen helemaal klaar zijn.

Heel erg bedankt voor deze leuke dag. Leuk om te zien hoe een ring ontstaat. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. We zullen de ringen in ieder geval met trots dragen. En Andre en Lianne, de lunch was erg lekker !

Andre en Lianne, Bedankt voor de leuke dag, de goede zorgen en goede begeleiding. We weten zeker dat we super mooie en unieke ringen zullen hebben. En dat we ook nog een unieke ervaring rijker zijn. Veel liefs, Jan en Danielle

Lianne en Andre, Hartstikke bedankt voor alles. De ringen zijn nog niet af maar wel al bijna. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. Liefs Danielle en Frank

Vandaag een goed verzorgde en zeer prettige maakdag van de trouwringen gehad. Een fijne en gemoedelijke sfeer met een prachtig resultaat. We gaan nu met smart wachten op het eindresultaat Bedankt, Gert en Chantal

Een hele leuke en bijzondere ervaring. Zelf voor elkaar de trouwringen maken. Een mooie dag, goed verzorgd en een super resultaat. Bedankt  Marco en Danielle

Vandaag zijn we bij jullie geweest om trouwringen te maken. Een kei leuke dag met een heerlijke lunch. Nu is het nog even spannend tot ze helemaal klaar zijn. Maar het was heel leuk om te zien hoe de ringen gemaakt worden en om daar ook zelf aan mee te werken. Nu hebben we straks niet zomaar trouwringen maar hele persoonlijke ringen waar we echt trots op zijn. Het was een super dag en we zouden he

Heel erg bedankt voor de ontzettend leuke , leerzame en gezellige dag ! En natuurlijk de goede zorgen. We vonden het ontzettend bijzonder om onze trouwringen voor elkaar te maken. We zijn heel erg tevreden en blij met het resultaat. We weten zeker dat we nog vaak aan deze bijzondere dag zullen terugdenken. Bedankt en veel liefs. Walter en Yvette

We wisten al meteen dat we op deze  wijze onze trouwringen wilden maken.  Ook het speciale ontwerp hadden we al in gedachten.  En het is precies geworden wat we ervan verwachten.  Een super resultaat. Bedankt !

Bedankt  voor deze hele gezellige dag. Jullie hebben nu al een geweldige bijdrage geleverd aan onze trouwdag. We vonden het heel leuk om te doen. Oktober 2012: We zijn nog steeds erg blij dat we de ringen niet in de winkel hebben gehaald. Dit is een van de persoonlijke tintjes die we hebben kunnen verwezenlijken. Helemaal omdat bij mij het goud van mijn oma’s in de ring zit. Zo speciaa

Via de trouwbeurs in Eindhoven, waar we met onze (eveneens verloofde) vrienden waren, kwamen we in contact met André van Jeeco. Hij vertelde ons dat je bij Jeeco je eigen trouwring kunt ontwerpen en maken, onder goede begeleiding. Al snel waren we enthousiast. We houden wel van een beetje 'freubelen' en van originaliteit. En een trouwring is toch wel iets heel speciaals:

Ervaringen
wat een geweldig concept

Beste Lianne en Andre Heel erg bedankt voor de leuke dag. Wij vonden het heel bijzonder om onze eigen trouwringen te kunnen maken. Wat een geweldig concept en wat hebben jullie er voor ons een fantastisch weekdn van gemaakt. Als we naar de ringen kij..
Lees meer..